Esemény

Esemény:Az ember védtelen ha szeret – Vendégünk Schaffer Erzsébet
Könyvtár:Piróth Gyula Művelődési Ház és Könyvtár
Település:Majosháza
Időpont:2015. november 23. péntek
KÉPTÁRKéptár megtekintése (7 darab kép)
ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ MAJOSHÁZÁN
 

Igaz, hogy november 23-án kicsit borús, hideg napra ébredtünk, de ez sem tudta elvenni a kedvünket, hiszen mindenki nagy lelkesedéssel készült a délutánra.
Három órára Schäffer Erzsébet jött el hozzánk a községi könyvtárba.
Bájos egyéniségével, szívet-lelket melengető beszédével bearanyozta a napunkat.
„Az ember védtelen, ha szeret” témáról beszélt, mondta el történeteit. Egy csodálatos lélektől csodálatos történeteket hallva az ember „csak” szótlanul tud ülni és hallgatni. Megannyi derűs pillanat, vagy szomorú élet története elevenedett meg a szemünk előtt a mesélése alatt. Az itt megjelent 20-25 fő hol nevetve, hol bizony bepárásodott szemmel figyelt. Úgy éreztük, hogy minden történet egy picit rólunk is szól, hiszen mindenki talált egy-egy apró momentumot, ami saját életében is megtörtént, megtörténhetett volna. Úgy éreztük, reggelig is el tudnánk hallgatni az előadást.
Köszönjük ezt a csodás délutánt.
A találkozó után az írónő dedikálta a könyvtárban található könyvét, és a hallgatók által megvásárolt könyvek is névre szóló dedikációt kaptak.
Ezúton szeretném megköszönni a Pest megyei kollégáknak, Ritának és minden munkatársának, hogy megszervezték és elhozták nekünk ezt a csodálatos személyiséget!